Makrame verižica s kristalom

35,00 

Makrame verižica s kristalom – Kamena Strela

Priporočamo za vse tiste, ki si želite na splošno dvigniti in okrepiti življenjsko energijo.

Kamena strela spada med energijsko zelo močno delujoče kristale. To je kristal, ki energije čisti, energije dviguje in stabilizira. Kristal Kamena Strela vas bo absolutno podprl pri vaši nameri za bolj kvalitetno in zdravo življenje.

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Zaznamek: Vsak kristal je unikaten; lahko je delno obdelan (brušen) ali surov (odvisno od svetovnega trga s kristali), vezan v makrame verižico (izdelano v Sloveniji, ker podpiramo lokalne umetnice) –  zato lahko prihaja do odstopanj v primerjavi s fotografijo na spletni strani. Kadar je na voljo več različnih oblik, se oblika izdelka izbere naključno.
Opomnik: Energijsko in fizično telo delujeta vzajemno; drug brez drugega ne moreta. Še vedno velja načelo, da je potrebno krepiti oba vidika, tako energijskega kot fizičnega. Energijska podpora bo delovala toliko bolje, v kolikor bomo poskrbeli tudi za fizično zdravje naših teles. Zdrava in zmerna prehrana ter redno gibanje. Privoščite si še kakšno razvajanje v smislu ostalih alternativih pristopov. Vse, kar naredite za svoje zdravje se sešteva.