Orgonit Slika – Komplet Čakre

209,00 

Komplet je idealno darilo sebi (ali nam najdražjim osebam), če bi si želeli, na splošno, podpreti delovanje vseh čaker. Slike lahko obesite na isto steno ali jih porazporedite po stanovanju. Tako lahko, na primer, v spalnico obesite sliko Kronske in Spolne čakre. V delovno – študijski prostor sliko Čelne in Grlene čakre, ter sliko Pleksus solaris, Srčno čakro pa v prostor, kjer se čez dan veliko zadržuje vaša družina in prijatelji.

Komplet vsebuje:

Slika Korenska čakra – rdeča barva – predstavlja preživetje, voljo po samoohranitvi in življenjsko energijo.
Slika Spolna čakra – oranžna barva – predstavlja sposobnost uživanja v življenju, na vseh področjih.
Slika Pleksus solaris čakra – rumena barva – predstavlja moč volje in zdrave vztrajnosti.
Slika Srčna čakra – zelena barva – predstavlja ljubezen in notranji mir.
Slika Grlena in Čelna čakra – svetlo modra in indigo barva – predstavlja zmožnost jasnega izražanja ter, da v življenju vidimo bistvo.
Slika Kronska čakra – vijolična in lila barve – predstavlja modrost in znanje in nam daje smisel v življenju.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Komplet vsebuje 6 umetniških slik (akril na platnu). Vsaka slika je velikosti 18,5cm x 24,5cm. Na sredini vsake slike je organit, ki tako barvno kot energijsko podpira dotično čakro. Vsak orgonit je z REIKIJEM afirmiran za obilje vsega dobrega.
Zaznamek: Slika je ročno, unikatno delo slovenske umetnice in reiki mojstrice zato lahko prihaja do barvnega in grafičnega odstopanja v primerjavi s fotografijo na spletni strani.
Opomnik: Energijsko in fizično telo delujeta vzajemno; drug brez drugega ne moreta. Še vedno velja načelo, da je potrebno krepiti oba vidika, tako energijskega kot fizičnega. Energijska podpora bo delovala toliko bolje, v kolikor bomo poskrbeli tudi za fizično zdravje naših teles. Zdrava in zmerna prehrana ter redno gibanje. Privoščite si še kakšno razvajanje v smislu ostalih alternativih pristopov. Vse, kar naredite za svoje zdravje se sešteva.