Orgonit Piramida VODA

37,00 

Orgonit Piramida VODA predstavlja prilagajanje, pretočnost, »go with the flow«.

Velikost je 6 x 6 x 6 cm; zeleni odtenki, kot je zelena reka Soča.

Primerna je za vse, ki

– čutite, da imate v sebi veliko preveč rušilnega ognja, ki se kaže v negativnih čustvih kot so jeza, bes, ljubosumje, zavist, zloba,…,
– ki bi si v svojih medsebojnih odnosih želeli več mehkobe, iskanja rešitev in kompromisov,
– imate lastnost kolerika,
– čutite veliko obremenjenost in ste tik pred izgorelostjo,
– bi radi skozi svoje življenje prehajali z večjo lahkotnostjo, pa zaradi svoje trdovratnosti tega ne zmorete.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Piramida je v velikosti 6 x 6 x 6 cm in je ravno pravšnje dimenzije, da jo lahko postavite ali na vidno mesto ali v predal.  Doseg delovanja je cca 5 metrov, tudi preko ovir, kot je npr. zid.

Vsebuje organsko smolo, različne kovine, bakrene spirale, poldrage kamne/kristale s svojo vibracijo in simbole svete geometrije.
Orgonit Piramida Voda je z REIKIJEM afirmirana za obilje vsega dobrega.
Zaznamek: Na fotografiji je ena izmed piramid VODE, vendar je vsaka piramida malenkost drugačne izdelana (struktura nalaganja plasti v piramidi), ker je vsaka piramida unikatno, ročno delo slovenske reiki mojstrice.
Opomnik: Energijsko in fizično telo delujeta vzajemno; drug brez drugega ne moreta. Še vedno velja načelo, da je potrebno krepiti oba vidika, tako energijskega kot fizičnega. Energijska podpora bo delovala toliko bolje, v kolikor bomo poskrbeli tudi za fizično zdravje naših teles. Zdrava in zmerna prehrana ter redno gibanje. Privoščite si še kakšno razvajanje v smislu ostalih alternativih pristopov. Vse, kar naredite za svoje zdravje se sešteva.