Orgonit Obesek – Srce & Tanko Črevo

21,00 

Orgonit Obesek – Srce in Tanko Črevo – po Tradicionalni Kitajski Medicini (TKM) je zdravje SRCA tesno povezano z zdravjem TANKEGA ČREVESJA in obratno.

Kadar ima oseba tegobe, kot so na primer:
– srčno-žilne bolezni,
– palpitacije,
– zatekanje nog,
– težave z ožiljem,
– povišan holesterol,
– visok krvni tlak,
– sindrom razdražljivega črevesja,
– konfuznost,
– pretirana evforija,
– pretirana žalost,
– preobčutljivost,
– anksioznost,
– nepotrpežljivost.

se priporoča, poleg fizično strokovnega zdravljenja srca in tankega črevesja, oboje podpreti tudi na energijskem nivoju.

Srce bo na udaru, kadar človek doživi pretirano radost ali pretirano žalost (poznate izrek, da je nekomu od žalosti počilo srce?). Tudi sicer gredo vsa naša čustva najprej skozi srce, da jih dejansko lahko občutimo.

Orgonit Srce in Tanko črevo je izdelan izključno v namen energijske podpore in energijske zaščite srca in tankega črevesja. 
Obesek se lahko nosi kot verižico, kot obesek za ključe, modni dodatek na obleki ali ga imamo enostavno v žepu.

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Oblika poslanega obeska je izbrana naključno.
Velikost obeska je približno:
– dolžina 4 cm,
– širina od 2 do 3 cm in
– debelina 0,5 cm.
Vsebuje organsko smolo, različne kovine, bakrene spirale, poldrage kamne/kristale s svojo vibracijo in simbole svete geometrije.
Vsak orgonit je z REIKIJEM afirmiran za obilje vsega dobrega in je izdelan v Sloveniji.
Zaznamek: Obesek je ročno, unikatno delo slovenske umetnice in reiki mojstrice zato lahko prihaja do barvnega in strukturnega odstopanja v primerjavi s fotografijo na spletni strani.
Opomnik: Energijsko in fizično telo delujeta vzajemno; drug brez drugega ne moreta. Še vedno velja načelo, da je potrebno krepiti oba vidika, tako energijskega kot fizičnega. Energijska podpora bo delovala toliko bolje, v kolikor bomo poskrbeli tudi za fizično zdravje naših teles. Zdrava in zmerna prehrana ter redno gibanje. Privoščite si še kakšno razvajanje v smislu ostalih alternativih pristopov. Vse, kar naredite za svoje zdravje se sešteva.