Orgonit Obesek – Pljuča & Debelo Črevo

21,00 

Orgonit Obesek – Pljuča in Debelo Črevo – po Tradicionalni Kitajski Medicini (TKM) je zdravje PLJUČ tesno povezano z zdravjem DEBELEGA ČREVESJA in obratno.

Kadar ima oseba tegobe, kot so na primer:
– pogosti prehladi s kašljanjem,
– alergije,
– astma,
– pogosti nahodi,
– angine,
– laringitis,
– hripavost,
– bronhitis,
– pljučnice,
– nepravilno delovanje ščitnice,
– hlipanje,
– zaprtje,
– driska,
– bolečine v predelu popka (trebuh),

se priporoča, poleg fizično strokovnega zdravljenja pljuč oz. debelega črevesja, oboje podpreti tudi na energijskem nivoju.

V pljučah se “skladišči” žalost. Kadar se nam pripetijo žalostni dogodki, je nujno, da žalujemo in tudi odžalujemo ter hkrati ničesar ne obžalujemo. Če žalosti ne predelamo se nam lahko zgodi, da obstanemo v preteklosti in to lahko pripelje do psiho – fizičnih bolezni kot je depresija.

Orgonit Pljuča in Debelo črevo je izdelan izključno v namen energijske podpore in energijske zaščite pljuč in debelega črevesja. 
Obesek se lahko nosi kot verižico, kot obesek za ključe, modni dodatek na obleki ali ga imamo enostavno v žepu.

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Oblika poslanega obeska je izbrana naključno.
Velikost obeska je približno:
– dolžina 4 cm,
– širina od 2 do 3 cm in
– debelina 0,5 cm.
Vsebuje organsko smolo, različne kovine, bakrene spirale, poldrage kamne/kristale s svojo vibracijo in simbole svete geometrije.
Vsak orgonit je z REIKIJEM afirmiran za obilje vsega dobrega in je izdelan v Sloveniji.
Zaznamek: Obesek je ročno, unikatno delo slovenske umetnice in reiki mojstrice zato lahko prihaja do barvnega in strukturnega odstopanja v primerjavi s fotografijo na spletni strani.
Opomnik: Energijsko in fizično telo delujeta vzajemno; drug brez drugega ne moreta. Še vedno velja načelo, da je potrebno krepiti oba vidika, tako energijskega kot fizičnega. Energijska podpora bo delovala toliko bolje, v kolikor bomo poskrbeli tudi za fizično zdravje naših teles. Zdrava in zmerna prehrana ter redno gibanje. Privoščite si še kakšno razvajanje v smislu ostalih alternativih pristopov. Vse, kar naredite za svoje zdravje se sešteva.