Orgonit Piramida OGENJ

37,00 

Orgonit Piramida OGENJ – predstavlja moč, toploto in predvsem samozavest.

Velikost 6 x 6 x 6 cm; v rdečih odtenkih – barvah ognja.

Primerna je za vse, ki

– imate slabo in počasno prebavo,
– imate v telesu veliko sluzi, se vam nabira voda (otekanje) in vas zebe, predvsem v roke in noge,
– čutite, da vam primanjkuje življenjske energije,
– se ne znate postaviti za sebe, ne znate reči »ne«, da lahko najdete svoj ognjeni pogum in se končno postavite na prvo mesto,
– si želite najti notranjo moč in pogum,
– ste »izgubili« svojo ustvarjalnost, svoj ognjeni žar in strast in bi si želeli to povrniti.

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Piramida je v velikosti 6 x 6 x 6 cm in je ravno pravšnje dimenzije, da jo lahko postavite ali na vidno mesto ali v predal.  Doseg delovanja je cca 5 metrov, tudi preko ovir, kot je npr. zid.

Vsebuje organsko smolo, različne kovine, bakrene spirale, poldrage kamne/kristale s svojo vibracijo in simbole svete geometrije.
Orgonit Piramida Ogenj je z REIKIJEM afirmirana za obilje vsega dobrega.
Zaznamek: Na fotografiji je ena izmed piramid OGNJA, vendar je vsaka piramida malenkost drugačne izdelana (struktura nalaganja plasti v piramidi), ker je vsaka piramida unikatno, ročno delo slovenske reiki mojstrice.
Opomnik: Energijsko in fizično telo delujeta vzajemno; drug brez drugega ne moreta. Še vedno velja načelo, da je potrebno krepiti oba vidika, tako energijskega kot fizičnega. Energijska podpora bo delovala toliko bolje, v kolikor bomo poskrbeli tudi za fizično zdravje naših teles. Zdrava in zmerna prehrana ter redno gibanje. Privoščite si še kakšno razvajanje v smislu ostalih alternativih pristopov. Vse, kar naredite za svoje zdravje se sešteva.